Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Gala diplomelor” – noua generație de artiști plastici ai Universității din Oradea expune la Muzeul Țării Crișurilor


„Gala Diplomelor”, expoziția absolvenților Departamentului de Arte Vizuale, al Facultății de Arte a Universității din Oradea, va fi vernisată în data de 14 iulie 2023, ora 17:00.

Evenimentul artistic, organizat în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor, va avea loc în spațiile expoziționale ale acestei instituții din Cetatea Oradea.

„În acest cadru vor fi prezentate lucrările de licență ale studenților de la programele de studiu Design, Pictură, Grafică și Arte decorative, lucrări de dizertație de la programele de master Arte plastice și multimedia și Design de obiect: Modă și ambient. De asemenea, cu o oră înaintea vernisajului, va avea loc și o prezentare de modă, cuprinzând creații ce sunt lucrările de licență ale absolvenților de la programul de studiu Modă. Design vestimentar”, a declarat conf. univ. dr. Corina Andor, decana Facultății de Arte.

Deoarece spațiul disponibil este limitat, accesul la prezentarea de modă se face numai pe bază de invitație, precizează organizatorii.

Expoziția tinerilor absolvenți va fi deschisă zilnic, de marți până duminică, între orele 10-18, până la data de 4 septembrie 2023.

 

Biroul Comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *