Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Gala premiilor LPS Oradea, din 2017


Joi seara, Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Bihorul Oradea a fost gazdă,  Galei LPS Bihorul 2017, evenimentul prin care conducerea Clubului Sportiv Școlar LPS Bihorul Oradea a ținut să-și premieze laureații acestui an calendaristic.

Ajunsă la ediția a zecea, gala de premiere a început cu un moment de reculegere în memoria Regelui Mihai, iar apoi a fost intonat imnul național, în cor de toți participanții.

După ce au fost premiați colaboratorii, reprezentanții instituțiilor care au legătură cu sportul, precum și directorii de cluburi sportive din Oradea, au fost premiați și sportivii LPS, care au avut rezultate bune în acest an, dar nu s-au situat în TOP 10. Astfel, au fost premiați sportivi de la secțiile de gimnastică, atletism, baschet, lupte greco-romane, judo, volei, scrimă și fotbal.

După un prim moment artistic, susținut de fetele secției de gimnastică, a urmat premierea sportivilor din TOP 10. Dintre cei mai buni zece sportivi de la LPS Bihorul din acest an, șase provin de la secția de judo, cu atât mai mult cu cât primii cinci,  sunt judoka consacrați.

Cel mai bun sportiv al anului 2017 de la LPS Bihorul a fost declarat Vlad Luncan, judoka pregătit de profesorul Aurelian Fleisz, care în acest an a cucerit bronzul la Campionatele Europene de juniori I (U21), de la Maribor, a cucerit aurul la Cupa Europeană de juniori I (U21), de la Paks (Ungaria), a mai ocupat un loc al II-lea la Cupa Europeană de juniori I de la Berlin și poziția a III-a la Cupa Europeană de la Lignano (Italia).

Pe locurile al II-lea și al III-lea, în clasamentul LPS Bihorul, s-au situat Alex. George Creț, respectiv Robert Boldiș, judoka pregătiți de profesorul Emil Morar. Poziția a IV-a i-a revenit sportivei Bianca Suciu, pregătită de Olimpia Ianc, iar pe poziția a V-a s-a clasat judoka Alexandru Popa, sportiv pregătit de antrenorul Emil Morar.

Pe locul al VI-lea a fost a fost desemnat atletul Luca Abrudan, pregătit de profesorul Virgil Preda, pe locul al VII-lea, voleibalistul Cristian Maier, antrenat de Zoltan Kovacs, pe locul al VIII-lea s-a situat David Fodor (un alt judoka antrenat de Emil Morar), pe locul al IX-lea, gimnasta Roxana Barna (antrenată de Alexandra Ille), iar locul al X-lea i-a revenit baschetbalistului Vlad Marinău (antr. Călin Pop).

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *