Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Giana Cormoş, cea mai bună sportivă a C.S. Voinţa, în anul 2016


Precum orice club care se respectă și Clubul Sportiv Voința Oradea și-a întocmit un clasament la final de an, al celor mai buni sportivi.
Astfel, în 2016, sportiva clubului de tenis Voința a fost declarată Giana Cormoș. Ea a fost urmată, pe locul II, de Ionuț Urda, iar pe poziția a III-a, de Teodor Mihail Bulzan.
„De 15 ani Clubul Sportiv „Voinţa” Oradea alcătuieşte clasamente la sfârşit de an competiţional pentru a evidenţia pe cei care, prin efortul lor, au reuşit să urce în clasamentele naţionale, devenind astfel un fel de modele pentru mai tinerii lor colegi de club care doresc să le calce pe urme. Pentru 2016 misiunea nu a fost însă deloc uşoară, după plecarea masivă a tenismenilor clubului la noua înfiinţata secţie de tenis a Clubului Sportiv Municipal. Însă cei care au făcut posibilă alcătuirea acestui clasament au fost jucătorii din comunele Şuncuiuş şi Vadu Crişului, legitimaţi din acest an la Clubul Sportiv „Voinţa” Oradea.”, a declarat Mircea-Teodor Drăgoi, directorul clubului, după întocmirea clasamentului.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *