Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Guvernul României a aprobat finanţarea Sălii de Sport Polivalente


polivalenta2 Guvernul României a aprobat azi în ședință de guvern hotărârea privind indicatorii tehnico-economici ai Sălii de Sport Polivalente din Oradea. Aceasta este ultima etapă înaintea organizării licitației pentru lucrarea propriu-zisă, după ce anterior a fost avizat studiul de fezabilitate.
„După publicarea hotărârii de guvern, Compania Națională de Investiții poate lansa licitația pentru începerea lucrărilor la sala de sport.
„Le mulțumesc celor care au contribuit la realizarea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate precum și la obținerea avizelor necesare realizării obiectivului, important pentru orașul nostru. Doresc să mulțumesc Guvernului, Ministerului Dezvoltării Regionale, Companiei Naționale de Investiții, Secretariatului General al Guvernului, Ministerului Finanțelor și celor care au sprijinit acest proiect”, a declarat Ilie Bolojan, Primarul Municipiului Oradea.
Terenul pentru sala de sport este pus la dispoziţie de Primăria Oradea, amplasamentul fiind situat în imediata vecinătate a Campusului Universitar al Universităţii Oradea.
Termenul pentru finalizarea investiţiei este de 2 ani de la începerea lucrărilor.
Noua sală de sport polivalentă va avea o capacitate de 5000 locuri, din care 3600 în gradene fixe şi 1400 în gradene retractabile. Finanţarea se va realiza de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi de către Municipiul Oradea, în cadrul Programului naţional de construcţii de interes public şi social, subprogramul Săli de Sport.
Valoarea totală a investiţiei este de peste 22.000.000 de euro, din care 18.000.000 de euro este suportată de guvern, restul constituie finanţarea Municipiului Oradea.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *