Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Handbaliștii de la CSM Oradea au câștigat jocul cu CSU Poli. Timișoara


Handbaliștii de la CSM Oradea și-au continuat, duminică, parcursul fără greșeală din actualul sezon al Diviziei A. Astfel, elevii antrenorului Sebastian Tudor s-au impus clar, la Timișoara, pe terenul echipei locale CSU Universitar Politehnica, cu scorul de 40-33. Partida a contat pentru etapa a XVII-a a Seriei B, iar la pauză orădenii conduceau cu 21-17.

După cum o arată și scorul, jocul a fost controlat de către elevii antrenorului Sebastian Tudor, care s-au aflat în avantaj pe parcursul întregii partide. Aceștia au punctat cu generozitate pe tot parcursul meciului.

Tehnicianul orădean a folosit toți jucătorii, oferind mai multe minute de joc pentru juniorii și rezervele din lot. Căpitanul echipei, Devid Munea, nu a făcut deplasarea însă, datorită unor probleme medicale la umărul stâng. El a fost menajat, astfel, pentru următorul meci, cel din deplasare cu HC Sibiu.

„Am obținut o victorie clară, fără probleme. Așa cum ne-am propus, dorim să câștigăm toate meciurile și să terminăm sezonul pe primul loc. Urmează o partidă dificilă, pe terenul unei echuipe incomode, HC Sibiu”, a declarat, la final, antrenorul CSM-ului, Sebastian Tudor.

La jocul de la Timișoara, pentru CSM Oradea au evoluat: Niculai și Duma – portari; Crăciun, cu 9 goluri marcate, Botea, cu 8, Al. Pop, cu 8, Munteanu, cu 6, Stroe, cu 2, Laslo, cu 2, Iozu, cu 2, Mihăilescu, R. Radu și Szilágzi, cu câte un gol, precum și Zamfir.

În urma acestui meci, CSM Oradea are 15 victorii din tot atâtea partide disputate și se menține pe primul loc al clasamentului.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *