Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Handbaliștii de la CSM Oradea, jocuri de pregătire, în Ungaria și în țară


Handbaliștii de la CSM Oradea s-au deplasat marți în Ungaria, unde, la Sala Fonix din Debrecen, au disputat cel de-al treilea joc amical al acestei veri. Elevii antrenorilor Sebastian Tudor și George Tăutu au dat de această dată de o echipă redutabilă, formația Gyongyos, din prima ligă ungară.

Fără aportul portarului titular, Cristian Niculai, care nu a făcut deplasarea, fiind ocupat cu Examenul de Bacalaureat, echipa bihoreană a încasat ușor câteva goluri în prima repriză, astfel că la pauză jucătorii maghiari conduceau cu zece goluri, scor 24-14.

Echipa orădeană și-a revenit însă în partea secundă, când și goalkeeper-ul George Duma a avut mai multe intervenții salutare, dar și în ofensivă „roș-albaștrii” au avut mai multă eficiență și astfel au redus din handicap, apropiindu-se de adversar la 35-28 în ultimele minute, doar că ultimele faze ale jocului nu au mai fost tratate cu maximă concentrare și adversarii au mai înscris de două ori, rezultatul final al confruntării consemând victoria cu scorul de 37-28 pentru Gyongyos.

Principalul marcator pentru orădeni în această confruntare a fost nou-venitul Bogdan Munteanu, cu 8 reușite, dintre care 3 din aruncări de la 7 metri. L-au urmat: Liberț cu 6, Stroe cu 4, Munea și A. Pop cu câte 3, R. Radu cu 2, Adi Mihăilescu și Iozu cu câte un gol.

Pentru handbaliștii de la CSM Oradea urmează acum o dublă partidă în compania unui alt adversar puternic, Potaisa Turda, din prima ligă din România. Jocurile au loc vineri și sâmbătă, la Turda.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *