Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Handbaliștii de la CSM Oradea joacă acasă în compania echipei HC Sibiu


Handbaliștii de la CSM Oradea susțin la acest sfârșit de săptămână, pe teren propriu, următorul meci din campionatul Diviziei A, Seria B. Elevii antrenorilor Sebastian Tudor și George Tăutu vor primi replica echipei HC Sibiu, într-un meci ce va conta pentru etapa a XVIII-a și care se dispută sâmbătă, cu începere de la ora 16, la Arena Antonio Alexe.

Aflați în fruntea ierarhiei, orădenii se vor prezenta la acest joc după succesul repurtat la Timișoara, în runda anterioară. Ei au un bilanț general de excepție, cu 15 victorii din tot atâtea meciuri. Astfel, „roș-albaștrii” bihoreni nu au pierdut vreun punct în actuala ediție de campionat. În acest ntext, formația CSM Oradea are un avantaj de 9 puncte în fața principalei urmăritoare, CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu, echipă ce are și un meci mai mult disputat.

De partea cealaltă, formația HC Sibiu vine la Oradea după ce a pierdut în ultima etapă pe teren propriu jocul cu Universitatea Cluj-Napoca, cu scorul de 28-30.

În acel joc, echipa de pe Cibin a avut o repriză secundă modestă, irosind un avantaj de trei goluri, consemnat la jumătatea acelui meci. Sibienii se situează acum pe locul al V-lea al clasamentului, cu 8 victorii și tot atâtea meciuri pierdute în acest sezon.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *