Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Handbaliștii de la CSM Oradea s-au impus acasă, la trei goluri, cu HC Sibiu


Handbaliștii de la CSM Oradea au avut un meci mai greu decât s-ar fi crezut, sâmbătă, în cadrul etapei a 18-a a campionatului Diviziei A. Totuși, elevii antrenorului Sebastian Tudor s-au impus la o diferență de trei goluri, cu scorul de 33-30 și rămân lideri autoritari ai clasamentului Seriei B.

Desfășurată la Arena „Antonio Alexe”, partida cu HC Sibiu a început bine pentru oaspeți, care au fost primii care au condus. În prima jumătate a primei reprize, jocul a fost foarte echilibrat, după minutul 17 reușind să se desprindă orădenii. După ce au condus și cu 14-9, în cele din urmă, în pauză s-a intrat cu avantajul de doar două goluri ale „roș-albaștrilor”, scor 16-14.

Repriza secundă a fost începută mai bine de orădeni, care s-au desprins din nou, la 20-15, respectiv 21-16, doar că în minutul 40sibienii s-au apropiat la un singur gol, scor 21-20.

Deși, între timp s-au mai desprins la două-trei goluri, bihorenii au fost egalați din nou în minutul 51, la 25. Totuși, de aici elevii antrenorului Sebastian Tudor au gestionat bine finalul de meci, iar în cele din urmă au câștigat la o diferență de trei goluri, scor 33-30.

Principalii marcatori au fost Alexandru Pop și Tudor Botea, autori a câte 10 goluri. Au mai marcat însă și: Alexandru Laslo, 3 goluri, Cristopher Iozu, Adrian Mihăilescu, Devid Munea și Bogdan Munteanu, câte 2 goluri, Cătălin Crăciun și Petru Stroe, câte un gol.

De la sibieni, principalul marcator a fost Radu David, cu 9 reușite.

Prin acest succes, CSM-ul a acumulat 48 de puncte și este scăpată în învingătoarea Seriei B.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *