Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

În așteptarea lui Moș Nicolae, spectacol magic cu Ella Bella!


În așteptarea lui Moș Nicolae, copiii sunt invitați, la acest sfârșit de săptămână, la un spectacol magic, cu super eroina Ella Bella!

ella1 Este vorba despre sătmăreanca Mihaela Avași, o educatoare și realizatoare TV care aduce veselia în jurul ei! Spectacolul de la Oradea se desfășoară sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 18, sub cupola ERA Park, fiind intitulat „Ella Bella și copiii-spiriduși îl caută pe Moșu”.
Evenimentul va fi un adevărat periplu în lumea aventurilor!
Împreună cu prietenii ei spiriduși – Luca, Mara, Tania, Marc – Ella Bella va încerca să afle de ce întârzie „Moșul cel darnic”.
Eroii pornesc în căutarea lui, urmărind o serie de indicii, fiind ajutați, în demersul lor, inclusiv de Zâna Zăpezilor și de o cutie magică.
Personaj carismatic, colorat și plin de bucurie, Ella Bella a devenit cunoscută în vara anului 2014, iar de atunci a cucerit, prin spectacolele sale, mii de copii din aproape toată Transilvania (Satu-Mare, Salaj, Maramureș, Bihor, Cluj, Arad, Mureș), în special în școli și grădinițe.
Ella Bella trăiește în „YupiLandia”, tărâm care a inspirat-o să creeze cântecele vesele și interactive pe placul prichindeilor, cântecele ei sunt foarte antrenante, numai bune pentru joc. Alături de cei mici, inclusiv părinții se bucură de ora petrecută în YupiLandia.

Biroul de presă Era Park

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *