Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

În Cupa României, Luceafărul Oradea joacă cu Astra Giurgiu


Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea dispută joi cel mai important meci de până acum pentru clubul bihorean, astfel că, în optimile de finală ale Cupei României, orădenii vor primi replica echipei campioane, Astra Giurgiu, singura echipă din România care în acest sezon a reușit să se califice în primăvara europeană.
Meciul dintre Luceafărul și Astra Giurgiu este programat joi, de la ora 13:30, pe Stadionul Iuliu Bodola.
Intrarea spectatorilor la acest joc este liberă, însă partida va fi și televizată.
Interesant este că echipa din Giurgiu a avansat cu emoţii în optimile de finală ale Cupei României după ce în șaisprezecimi abia a câştigat cu 1-0 la Timişoara, în faţa formaţiei de ligă a treia, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic.
De partea cealaltă, până să ajungă în această fază a competiției KO din fotbalul românesc, Luceafărul Oradea a trecut mai întâi, în deplasare, de Național Sebiș, în turul IV al competiției, echipă din Liga a III-a, pe care a învins-o cu 2-0, iar mai apoi, în șasiprezecimile de finală, a învins tot în deplasare, cu 1-0, la Galați, echipa locală Metalosport, tot din eșalonul al treilea.
Pentru Luceafărul acesta va fi ultimul joc oficial din acest an, echipa pregătită de antrenorii Cristian Lupuț și Ioan Papp Deac încheindu-și parcursul din stagiunea de toamnă a Ligii a II-a, unde s-a clasat pe locul al VIII-lea.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *