Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Înfrângere jenantă acasă a orădenilor, CSM CSU Oradea-BC CSU Sibiu 73-72


Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au pășit cu stângul în noul sezon al Ligii Naționale. Astfel, sâmbătă seara, deși au evoluat acasă, în fața propriilor suporteri, bihorenii au trebuit să se recunoască învinși, în cele din urmă, în disputa cu BC CSU Sibiu, în runda inaugurală. Sibienii s-au impus cu scorul de 73-72, dar victoria formației oaspete a fost obținută in-extremis, cu 3 secunde înainte de final, după un joc cu un final dramatic.

Totuși, bihorenii au controlat jocul, au condus în proporție de 98% din meci și au dat impresia mai tot timpul că vor obține victoria în debutul noii ediții a Ligii Naționale.

“Am pierdut primul meci în acest campionat, unul atipic din punctul meu de vedere. Am avut toate statisticile de partea nostră și totuși am pierdut. Am făcut-o într-un mod prostesc. Am ratat atât de multe aruncări favorabile încăt nu știu ce să mai spun. De asemenea, am făcut prea mult greșeli și am făcut prea multe cadouri adversarului. Trebuie să ținem capul sus, nasul jos și să muncim foarte mult”, a declarat antrenorul bihorenilor, Cristian Achim, după finalul jocului.

Principalul marcator al CSM-ului a fost în această partidă Nemanja Milosevic, autor a 16 puncte. El a fost urmat de Muhamed Pasalic, cu 15 puncte, Andrei Mandache, autor a 13 puncte și de Goran Gajovic, cu 12 puncte.

De partea cealaltă, de departe, principalul marcator a fost Kevin Capers, autor a 24 de puncte.

În runda a doua, CSM CSU Oradea va evolua în deplasare, pe terenul echipei Dinamo București, luni, 16 octombrie.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *