Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Înotătorii de la CSM Oradea au câştigat 12 medalii în Ungaria


Tinerii înotători de la Clubul Sportiv Municipal Oradea au obținut rezultate frumoase la întrecerile Cupei Hod, competiție care s-a desfășurat în Ungaria, la Hodmezovasarhely.
Elevii antrenorului Remus Oros au reușit să urce de mai multe ori pe podium, iar performerul delegației clubului CSM a fost Ștefan Duca, cel care a cucerit patru medalii de aur.
În total, înotătorii de la CSM au avut 12 clasări pe podium, dintre care 6 pe primul loc, 4 pe poziția a doua și 2 pe locul III.
Ștefan Duca și-a dovedit și de această dată calitățile și a reușit să câștige patru curse și implicit să-și adjudece medaliile de aur, la 50 metri liber, 50 m spate, 50 m fluture și 200 m liber, dar a ocupat și un loc al doilea, la 50 m bras.
O altă sportivă a clubului CSM Oradea, Anastasia Bako s-a situat și ea de cinci ori pe podium, cucerind o medalie de aur la 50 m bras, două medalii de argint, la 50 m liber și 100 m bras, precum și două medalii de bronz, la 50 m fluture și 50 m spate.
În fine, cel de-al treilea sportiv al clubului orădean medaiat la concursul din Ungaria a fost Dominik Takacs, situat pe primul loc la 50 m fluture și pe poziția a II-a la 50 m liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *