Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Jocul CS Afumați – Luceafărul Oradea, o decepție a oaspeților


Deși sperau la un rezultat bun, fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au trebuit să se recunoască învinși, în cele din urmă, miercuri, la Afumați, în jocul cu formația locală, din cadrul etapei intermediare din Liga a II-a.

Jocul CS Afumați – Luceafărul Oradea s-a încheiat cu victoria formației gazdă cu scorul de 2-1, care a condus la un moment dat cu 2-0, dar după ce la pauză s-a consemnat egalitate, 0-0. De altfel, așa după cum relatează și site-ul liga2.ro, „cele două echipe au intrat la cabine la egalitate, aşa cum au şi început meciul”. A fost o primă parte a jocului anostă, de uzură, în care niciunul dintre cei 22 de jucători nu au reuşit să îşi creeze vreo fază importantă de a marca. În finalul celor 45 de minute, gazdele au solicitat un penalty la o fază controversată în careul bihorenilor, arbitrul Florin Dan a dat impresia că duce mâna către punctul cu var, însă a indicat doar aut de poartă, spre nemulţumirea jucătorilor şi staff-ului echipei din Afumaţi.

Repriza a doua a venit însă și cu golurile. Mai întâi, în minutul 49, căpitanul gazdelor, Răzvan Patriche, după ce a urcat în ofensivă și a avut o combinaţie de efect cu Ştefan Vasile în faţa careului, a şutează plasat, la colţul lung, din 14 metri, şi l-a învins pe portarul orădean Goia.

Apoi, în minutul 75, tot gazdele au marcat. După o centrare dintr-un corner de pe stânga, mingea a ajuns la Alin Zaharia, care era aproape pe linia porţii şi a îndeplinit o simplă formalitate, ducând scorul la 2-0.

Orădenii s-au trezit chiar pe final însă, în minutul 87, când Luceafărul a redus din diferenţă, tot după un corner de pe partea stângă. Vlad Rusu a fost scăpat din marcaj, a preluat la un metru de poartă şi a înscris pe lângă Marinescu.

După trei minute de prelungiri, jocul s-a încheiat, iar gazdele de la Afumaţi s-au impus la limită, cu 2-1, în faţa Luceafărului, după un meci lipsit de spectaculozitate.

În urma jocului, ilfovenii au acumulat 55 de puncte şi îşi păstrează locul 5, în timp ce Luceafărul rămâne cu 37 de puncte, a fost egalată de CS Baloteşti, dar ocupă în continuare locul 10.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *