Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Jurnalistul Mircea Gheorghe POPA (1946 – 2020)


Trecerea în neființă a unei persoane este cel mai greu moment din viață pentru cei rămași. De multe ori îți e imposibil să scrii mesaje de condoleanțe pentru că, oricât de sincere și de frumos ar fi concepute ele, nu vor schimba mare lucru: persoana care a plecat în Lumea de Dincolo nu se va mai întoarce!

Cu toate astea, e bine să transmiți mesaje călduroase, să arăți familiei răposatului că îi ești aproape. Deseori sau uneori măcar, aceste mesaje nu fac altceva decât să mai aline puțin din durerea cea mare pe care o simte o persoană care și-a pierdut mama, tatăl, bunicii, frații, verișorii sau cel mai bun prieten…

Colegul nostru Popa Mircea a trecut în neființă în penultima sâmbătă a lunii octombrie. Abia acum, vorbind deja din amintiri, putem spune, cu mâna pe inimă, că cel care a fost jurnalistul Mircea Popa a fost, în primul rând, OM. A fost mai tot timpul generos, a fost mereu onest, a fost o ființă nobilă prin educație și comportament.

Tuturor celor cunoscuți, dar și nouă, celor de la Uniunea Ziariștilor Profesioniști, ne este foarte dificil să vorbim la trecut despre cel care a fost colegul nostru Mircea Popa. Cu imensă părere de rău, inevitabilul s-a întâmplat însă! Iată de ce nu ar mai fi de spus decât:

Dumnezeu să-l odihnească în pace și să îl ducă în lumea celor drepți!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *