Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Kiwanis Art Oradea, aproape de copiii nevoiași


 

Membrele Clubului Kiwanis Art Oradea s-au întâlnit online și s-au organizat în această perioadă pentru a veni în ajutorul copiilor în nevoie din județul Bihor.

“Dacă nu ne putem vedea față în față, am făcut mai multe întâlniri în mediul virtual și am planificat acțiunile clubului nostru, de strângere de fonduri și de pregătire a mai multor pachete pentru copiii în nevoie” a declarat Elisabeta Fekete Jambor, președintele Kiwanis Art Oradea.

Pachetele s-au adresat copiilor și dezvoltării lor în această perioadă când activitățile de formare sunt mai reduse. Blocuri de desen și creioane colorate au fost incluse în pachete, clubul fiind recunoscut pentru acțiunile sale de susținere a creativității și excelenței artistice. Pe lângâ acestea, în pachete au fost puse ouă încondeiate tradițional, ouă de ciocolata, gem, propolis, orez, zahăr, paste fainoase, conserve, dar și căni și ciocolată. “Poate refuza cineva o bucățică de ciocolată? Cei mici, nu! O cană cu lapte și ciocolată caldă, “desertul universal”, dar de înaltă calitate, va ajunge la ei, grație inimoșilor noștri prieteni” a spus Diana Cirmaciu, membră a Kiwanis Art Oradea. Pentru siguranta copiilor în această încercată perioadă, au fost adăugate si măști de protecție.

“Mulțumim tuturor donatorilor și oamenilor sufletiști care s-au alăturat acțiunii noastre, printre care  Ciocorom, Phenalex SRL, Decoris- handmade design, dar și kiwaniencelor care încă o dată au fost aproape de copii” a spus Iuliana Pacurar, membră Kiwanis Art Oradea.

Kiwanis Art Oradea invită și alți donatori să li se alăture lor: “Copiii au nevoie de Kiwanis. Kiwanis are nevoie de tine, a spus Angela Coita, membră Kiwanis. Donează in conturile RO03BTRLRONCRT00W1352803 (pentru RON) sau RO15BTRLEURCRT00W1352802 (pentru Euro). Orice ajutor e binevenit!”

 

Dorina URSENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *