Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

La Clinceni, Luceafărul Oradea a învins echipa locală, Academica, cu 2-1


Deși au întâlnit echipa de pe locul al IV-lea, chiar pe terenul ei, fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au reușit să dea lovitura, sâmbătă, în cadrul etapei a XXVII-a a campionatului Ligii a II-a. Astfel, elevii antrenorului Cristian Lupuț s-au impus cu scorul de 2-1, la Clinceni, în fața formației locale Academica, după ce la pauză conduceau cu 1-0, iar până în minutul 90+2 orădenii au condus chiar și cu 2-0.

Primul gol al întâlnirii l-a reușit fundașul central Andrei Tînc, cel care a înscris cu o lovitură de cap, după o lovitură liberă indirectă. Cl. Codoban a centrat în careu, la colțul scurt, de unde Tînc a marcat.

Orădenii au făcut 2-0 în partea a doua, în minutul 61, când a înscris Neacșa. Acesta l-a învins încă o dată pe poartarul gazdelor, Ureche, şi a adus liniştea pentru Luceafărul. A fost atunci un contraatac trei contra doi, iar Neacşa l-a surprins pe portar cu un şut plasat, cu stângul.

În fine, golul de onoare al ilfovenilor l-a reușit în prelungiri, în minutul 90+2, Al. Popescu, cel care a împins mingea în plasă de la un metru, după o învălmăşeală în careul Luceafărului şi două şuturi ale celor de la Clinceni, blocate.

Astfel, bihorenii au obținut o victorie importantă, și-au mai asigurat trei puncte în clasament, iar în ierarhia adevărului, de la -8 au ajuns la -5.

De menționat că, la acest joc, antrenorul Cristian Lupuț i-a debutat la Luceafărul pe Toriște, care a jucat titulat ca fundaș dreapta  și pe Calvin Valies, care i-a luat locul în minutul 75.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *