Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

La echipa de fotbal Luceafărul Oradea activitatea a fost reluată


După o pauză de șase zile, activitatea la echipa de fotbal Luceafărul Oradea a fost reluată miercuri după amiază, când la Baza Sportivă Luceafărul din Sânmartin, antrenorul secund Cristian Lupuț a condus primul antrenament de la preluarea clubului de noul investitor.

Deși a fost reziliat contractul și cu Cristian Lupuț, noua conducere a clubului orădean a apelat la acesta, pentru că antrenorii Cornel Țălnar și Florentin Petre, care nu au încă reziliate contractele, nu s-au prezentat, „deși au fost notificați în acest sens”, după cum a precizat Dumitru Ghilea, fostul președinte al clubului.

La ședința de pregătire de miercuri au participat 15 jucători, în marea lor majoritate cei care sunt bihoreni și au făcut parte și din lotul echipei în primele patru etape. Este vorba despre portarul Goia și jucătorii de câmp: C. Roșu, Cl. Codoban, A. Țegle, I. Ban, P. Chiș Toie, F. Drăgan, M. Feher, Al. Mutu, P. Goge, A. Balea, I. Cuc, Ov. Popa, Dulca și Meszaros. Ultimii trei reprezintă noutățile din lot. Se așteaptă însă ca și dintre cei care au plecat la alte echipe să se întoarcă, preucm Bedea și Iacob, care în ultimele zile s-au antrenat la echipa din Deva.

Dintre jucătorii care au plecat, sigur și-au găsit noi angajamente: P. Păcurar, la UTA, Herghelegiu la Sibiu și Cordoș la U Cluj.

Pe lână cei 15 jucători prezenți la antrenamentul de miercuri și cei care se vor mai întoarce, lotul echipei orădene va fi completat cu jucători proveniți de la echipa ACS Şirineasa, din Liga a III-a, alt club aflat în proprietatea noului investitor de la Luceafărul, Nicolae Sarcină.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *