Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

La maratonul motociclistic ”Drumul Regelui” orădenii au câștigat 6 medalii


”Drumul Regelui”, aceasta a fost titulatura concursului de ciclism, Maraton MTB care s-a desfășurat în week-end, competiție la care componenții echipei ”Carcover Racing Team” Oradea au obținut patru medalii de aur, una de argint și una de bronz. Numele de  ”Drumul Regelui” este dat de localnicii din comuna Petriș (județul Arad) drumului județean 707, care leagă Castelul Regal de la Săvârșin de stațiunea balneară Vața de Jos, implicit Valea Mureșului de Valea Crișului.

Eszter Bereczki, Noemi Lupuj, Dragoș Malița și Istvan Mura au reușit să obțină primul loc la categoriile la care au luat startul. Imre Boszormeny s-a clasat al doilea iar David Kecskes a sosit pe locul al III-lea.  

Cicliștii de Carcover Racing Team Oradea  se poate spune că au dominat concursul desfășurat pe un traseu lung de 42 de kilometri cu o diferență de nivel de 750 de metri. Au fost condiții dificile, întrucât a plouat pe tot parcursul întrecerii.

Așa cum era de așteptat, Eszter Bereczki  a luat aurul la categoria 14-18 ani, feminin, cu un timp de-a dreptul excelent: 2:35:26

La categoria 18-29 de ani, feminin, Lupuj Noemi a obținut cel mai categoric succes din întregul concurs după ce a parcurs traseul cu timpul de 2:52:19, cu aproape o oră (!!!) înaintea celei de-a doua clasate.

La categoria 14-18 ani, băieți, Dragoș Malița a avut probleme tehnice, a reușit să le rezolve în timp util, să recupereze terenul pierdut și să obțină locul I la finish, în 2:23.55, cu mai puțin de trei secunde decât ocupantul locului doi, Emanuel Gavrilov.  

Mura Istvan s-a impus la categoria 30-39 de ani, masculin (108 concurenți), încheind traseul cu timpul de 2:01:23

Imre Boszormenyi a cucerit argintul la clasa 18-29 de ani masculin (51 de cicliști la start) , cu un timp de 1:56:38, la patru secunde de câștigătorul probei, Roberto Burta.

Kecskes David a prins podiumul, locul 3, la categoria masculină: 18-29 de ani, dar se poate spune că a avut ghinion după ce a făcut o pană pe traseu.

La clasa Elite Open, Juhasz  David a sosit pe locul 4, într-o cursă câștigată de Lucian Logigan.

Sînza, locul al V-lea în Bulgaria!

Raul Sînza nu a luat startul la competiția din Arad fiind prezent cu naționala de juniori a României la cursa de șosea: ”Memorialul Dimitar Yankov Sunny Beach – 2017”. La prima sa cursă pe șosea, din carieră, orădeanul a încheiat pe locul 5 în clasamentul general, la un minut și nouă secunde de câștigătorul concursului, bulgarul Martin Papanov, fiind cel mai bine clasat dintre rutierii români.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *