Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Delegația Românei, locul al II-lea, la Openul Ungariei de Taekwon-do ITF


Cu mai mulți sportivi bihoreni în componență, delegația Românei la întrecerile Openului Ungariei la Taekwon-do ITF, desfășurat în week-end, sub denumirea “IX. Lehel Vezer & III. Eperjesi Nandor Memorial Cup”, a reușit să cucerească nu mai puțin decât 13 locuri I, 7 locuri II și 12 locuri III, iar în clasamentul general să se situeze pe poziția a II-a, după echipa Cehiei.

Întrecerile au fost organizate la Jaszbereny, de Federația Tradițională de Taekwon-do ITF din Ungaria, împreună cu Clubul Sportiv Kondor din localitate și au reunit la start peste 200 sportivi din Cehia, Serbia, Slovacia, Slovenia, România și Ungaria.

Federația Română de Sporturi Marțiale Coreene s-a prezentat la startul acestei competiții cu o delegație formată din 21 sportivi, 5 antrenori și un arbitru (Camelia Ionescu – King Do-Lions), proveniți de la cluburile King Do-Lions Oradea, Impact Cluj și ITF Timișoara.

Pe lângă rezultatele obținute, din echipa României, Kovacs Dora (Impact Cluj) a fost declarată cea mai bună sportivă a competiției la copii feminin, iar David Sferle și Molcsan Tamas (ambii de la King Do-Lions Oradea) cel mai bun junior, respectiv cel mai bun senior al competiției.

De menționat că la aceste rezultate remarcabile, clubul oradean King Do-Lions (președinte Andreea Ganea, antrenor principal Romeo Tulkos) a contribuit cu 8 locuri I, 1 loc II și 4 locuri III.

Rezultatele orădenilor au fost: Karina Mihuța – locul I la tull copii 2-1 Gup și luptă copii – 40 kg, Răzvăn Cotuț – locul III la luptă copii – 45 kg și tull copii 2-1 Gup, Denisa Cotuț – locul I la tehnici speciale și locul III la tull juniori 1DAN, respectiv luptă juniori – 64 kg, David Sferle – locul I la luptă juniori + 75 kg și tehnici speciale, Nicolae Pascu – locul I la spargeri juniori și locul II la luptă juniori + 75 kg, Molcsan Tamas – locul I la luptă seniori + 85 kg și la spargeri forță seniori masculin.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *