Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Lemne de foc și lucernă furate, dar confiscate de polițiștii bihoreni


Lemne de foc fără documente legale, confiscate de polițiștii bihoreni.

Marți, 5 septembrie, la ora 17.40, în localitatea bihoreană Remeți, polițiștii Compartimentului Delicte Silvice – Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din comuna Bratca, județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3 metri cubi de lemne de foc specia fag, fără a avea aviz de însoțire a materialului lemnos.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos fără documente legale, în valoare de 345 lei, a fost confiscat și predat în custodia Ocolului Silvic Remeți.

*

Prinși în flagrant de polițiștii din Ineu în timp ce transportau lucerna sustrasă de pe un teren agricol.

Marți, 5 septembrie, la ora 18, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Ineu au depistat în flagrant un bărbat de 27 de ani și o femeie de 30 de ani, ambii din localitatea Ineu, județul Bihor, în timp ce transportau cu o căruță șapte baloți de lucernă pe care sunt bănuiți că tocmai i-ar fi sustras de pe un teren agricol din afara localității bihorene Husasău de Criș. Prejudiciul a fost recuperat de polițiștii din Ineu.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor două persoane.

Alina Dinu. IPJ Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *