Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu” susține cauza Asociației Caritas Eparhial


Elevii de la Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” au participat marți, la Târgul Culinar anual organizat de unitatea de învățământ. Jumătate din banii strânși în cadrul evenimentului de caritate vor fi donați pentru susținerea cauzei Asociației Caritas Eparhial Oradea, “Terapie prin zâmbet”, înscrisă și anul acesta la Swimathon.

Elevii liceului orădean au fost invitați în sala festivă pentru a degusta și achiziționa din preparatele culinare pregătite de colegii lor. Cu mic, cu mare, tinerii și profesorii lor s-au bucurat de diferitele sortimente de gustări reci, aperitive și dulciuri pregătite cu pricepere și migală. Conducerea liceului a decis ca o parte din fondurile colectate la ediția din acest an a târgului culinar să fie donată cauzei “Terapie prin zâmbet”, înscrisă la Swimathon, un eveniment de strângere de fonduri organizat de Mișcarea Fundațiilor Comunitare în mai multe orașe din România. Sub coordonarea doamnei prof. Carmen Chiș, ambasador Swimathon, șase elevi din Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu” înoată sâmbătă, 21 aprilie, la bazinul Ioan Alexandrescu, pentru a sprijini cauza “Terapie prin zâmbet”.

Târgul culinar a fost posibil datorită implicării conducerii, a directorului prof. Iulius Radu Timar, directorului adjunct prof. Călin Perțe, echipei de elevi coordonată de președintele Consiliului Școlar al Elevilor, Ioana Vasile, juriului condus de prof. Adrian Tencuțiu, precum și elevilor, diriginților și profesorilor participanți.

Prin finanțarea acțiunii “Terapie prin zâmbet”, voluntarii clovni-doctori ai Asociației Caritas Eparhial Oradea, au posibilitatea să-și continue activitatea, la Spitalul Clinic Municipal “Dr. Gavril Curteanu”, aducând zâmbete pe chipul  miilor de copii internați.

Ioana Matea, Coordonatorul voluntarilor Asociației Caritas Eparhial Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *