Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

LPS Bihorul i-a premiat pe cei mai buni elevi sportivi ai anului 2016


Ca de obicei la sfârșit de an, conducerea Clubului Sportiv Școlar LPS Bihorul și-a premiat cei mai buni sportivi într-o gală desfășurată la sala de jocuri a clubului.
La festivitate au participat toți antrenorii și sportivi care au obținut rezultate bune în acest an calendaristic, dar și diferiți invitați, colaboratori, pe care ckubul orădean i-a și premiat, de altfel.
Picmentată cu diferite momente artistice, susținute de sportivele de la secția de gimnastică, gala a avut în primul rând menirea de a premia cei mai buni zece sportivi ai clubului sportiv școlar orădean din 2016.
Pe primul loc s-au situat, la egalitate, atletul Laviniu Chiș și judoka Vlad Luncan.
Laviniu Chiș, sportiv antrenat de pofesorul Robert Olah, a fost în acest an campion național la semimaraton juniori I, campion național la juniori I – 1500 m și tot campion național la juniori I – 5000 m.
Laviniu a mai ocupat locul II la Campionatul Național de sala pentru juniori I –3000 m, la Campionatu Național de cros juniori I și la Campionatul Balcanic de cros juniori pe echipe, locul III la Campionatul Național de sală pentru juniori I – 1500 m și un loc VII la Campionatul Balcanic de cros pentru juniori – 6 km individual. Nu trebuie uitată însă nici participarea lui Laviniu Chiș la Campionatul European de cros, fiind component al lotului național.
Celălalt sportiv de la CSS LPS Bihorul clasat pe locul I este judoka Vlad Luncan, sportiv pregătit de profesorul Aurelian Fleisz. Acesta a reușit în decursul anului 2016 să se situeze pe locul II la Cupa Europeană U21 la Ploiești, pe locul III la Cupa Europeană U21 de la Parga, pe locul V-a, la Cupa Europeană U21 de la Berlin, pe poziția a VII-a la Cupa Europeană U21 de la Lignano (Italia). În competițiile interne, Vlad Luncan s-a clasat al treilea la Campionatul Național U21 de la Cluj. El a mai participat însă și la Campionatul European U 21, de la Malaga (Spania). Și el este component ai lotului olimpic de tineret.
Pe locul II în acest an în topul celor mai buni sportivi de la LPS Bihorul s-a situat un alt judoka, Luca Kunszabo, în timp ce pe poziția a III-a a fost clasat voleibalistul Cristian Maier.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *