Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Echipa ”Luceafărul”, se pregătește în Austria, cu antrenori și jucători noi


Așa cum a promis încă de la reunirea lotului, noul cuplu de antrenori de la Luceafărul Oradea, Cornel Țălnar – Florentin Petre, a reușit să determine câțiva jucători de la marile echipe bucureștene, Steaua și Dinamo, să vină la Oradea. Astfel, după ce a fost adus tânărul Daniel Groza de la Dinamo II, conducerea clubului bihorean a transferat și doi steliști. Este vorba despre portarul Ionuț Poiană și fundașul central Alexandru Iacob.

În vârstă de 19 ani, Ionuț Cristian Poiană, care anul trecut a fost al treilea poortar din lotul celor de la FCSB, după Niță și Stăncioiu, nu a mai intrat în calculele antrenorului stelist Nicolae Dică, după ce bucureștenii l-au achiziționat și pe Toma Niga, de la Foresta Suceava. Astfel, Poiană, care este un produs al clubului stelist, a fost împrumutat pentru un an la formația orădeană.

La rândul său, Alexandru Iacob, acesta este în vârstă de 28 de ani și măsoară 1,84 metri, putând evolua atât pe postul de fundaş central, cât şi mijlocaş defensiv. El a evoluat în ultimele două sezoane în Cipru, la Ethnikos Achinas şi FC Pafos. Fost internaţional de juniori, Iacob a mai jucat însă în țară și la: Corvinul Hunedoara, Gloria Buzău, Steaua Bucureşti, Victoria Brăneşti, Oţelul Galaţi, Viitorul Constanţa, Delta Tulcea şi Rapid Bucureşti. Iacob are și 21 de meciuri în Liga I.

Cei doi jucători s-au alăturat lotului echipei Luceafărul în cantonamentul din Austria, de la Mallnitz.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *