Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul joacă la Cermei, în noul sezon al Cupei României la fotbal


Formația bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea debutează în noul sezon al Cupei României, marți, 11 septembrie, când va juca în turul IV al competiției. Fiind componentă a Ligii a II-a, echipa Luceafărul a fost calificată direct în acest tur.

Federaţia Română de Fotbal a stabilit, între timp, marţi, meciurile care se vor desfăşura în faza a patra a Cupei României. Astfel, în urma împerecherii făcute de oficialii FRF, Luceafărul a aflat faptul că va juca în județul Arad, în compania echipei Gloria Lunca Teuz Cermei.

Echipa arădeană vine din Liga a III-a și este nimeni alta decât formația care a eliminat-o în primul tur pe Dacia Gepiu, câștigătoarea fazei județene Bihor a Cupei României. La Gepiu, Gloria Lunca Teuz Cermei s-a impus cu scorul de 5-0, într-un meci care s-a disputat pe data de 1 august. De atunci, arădenii au mai trecut în turul II de Național Sebiș, formație pe care a întrecut-o pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în 15 august și de Șoimii Lipova, echipă pe care a învins-o cu 2-1, tot acasă, în 29 august.

În campionatul Ligii a III-a, Gloria Lunca Teuz Cermei a disputat până în prezent două partide, obținând un succes pe teren propriu și o înfrângere în deplasare.

Reamintim că Luceafărul ocupă locul al XIII-lea, după cinci etape, în noua ediție a Ligii a II-a, cu o victorie, două rezultate de egalitate și două înfrângeri.

De precizat că în turul IV al Cupei României vor participa cele 21 de echipe calificate din faza a III-a şi ultimele 15 formații din Liga a II-a, după ce primele cinci, nou-promovatele, au evoluat deja şi în turul III. Rezultă, astfel, 18 meciuri, care sunt programate să desfăşoare în perioada 11-13 septembrie, de la ora 16,30, cu excepţia jocului Flacăra Moreni – Chindia Târgovişte, stabilit să se dispute pe 18 septembrie, de la ora 16,30.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *