Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul Oradea-C.S. Balotești 2-2, în deplasare


Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au cucerit un punct, sâmbătă, în duelul codașelor Ligii a II-a, care s-a desfășurat în județul Ilfov, între echipa CS Balotești și formația bihoreană și care a contat pentru etapa a XI-a.

Partida s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 2-2, după ce însă la pauză, gazdele conduceau cu 1-0, iar la un moment dat și cu 2-0.

Orădenii au început slab partida, primind gol încă din minutul 5, după centrarea în centrul careului, când mingea a trecut prin faţa porţii, iar Adrian Hurdubei a rămas singur cu portarul Goia, ieşit în întâmpinare, şi a trimis în stânga acestuia.

După primirea golului, Luceafărul a alergat după egalare, a avut avut câteva șanse, dar le-a prin Cl. Codoban și V. Rusu.

În pauză s-a intrat cu 1-0 pentru gazde, care în repriza a doua a început din nou foarte bine și chiar în primul minut de la reluare, după o acțiune în viteză purtată pe stânga, Hurdubei a centrat în careu şi Marin Neagu, nemarcat, a reluat cu latul din 6 metri, majorând scorul.

Totuși, bihorenii nu au abandonat lupta și în minutul 70 au redus din handicap, după o centrare a lui Daniel Ciobanu, din dreapta în careu. Mingea a ajuns la Claudiu Codoban, care a înscris în stânga portarului, în plasa laterală.

Acest gol a reaprins speranțele „luceferilor”, care au accelerat ritmul pe final, au alergat după egalare, pe care au reușit-o, în minutul 82, prin Vlad Rusu. Acesta a reluat cu capul în stânga portarului, după o centrare venită tot de pe stânga.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic, jocul s-a încheiat cu rezultatul de 2-2, iar Luceafărul a cucerit primul punct din deplasare din acest sezon și a rămas pe penultima poziție a ierarhiei.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *