Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul Oradea joacă ultima etapă cu Ripensia, sâmbătă 9 decembrie


După victoria clară, la scor de neprezentare, de săptămâna trecută, pe terenul celor de la Sportul Snagov, formația orădeană de fotbal Luceafărul își continuă în acest sfârșit de săptămână parcursul din cel de-al doilea eșalon competițional al țării. Bihorenii vor evolua însă tot în deplasare, sâmbătă, de la ora 11, pe terenul echipei Ripensia Timișoara.

Meciul de la Timișoara va conta pentru etapa a XXI-a a campionatului Ligii a II-a, ultima programată în acest an calendaristic. Jocul se anunță destul de disputat, întrucât se vor întâlni două echipe vecine de clasament. Doar patru puncte le despart pe cele două în prezent în ierarhia generală, cu Ripesnia pe poziția a XI-a, cu 24 de puncte și Luceafărul, pe locul XIII-a, cu 20 de puncte.

Ambele formații vor să încheie cu un rezultat bun anul 2017, astfel că disputa se anunță atractivă. Rămâne de văzut acum dacă elevii antrenorului Cristian Dulca vor confirma forma bună arătată în jocul din județul Ilfov.

De menționat faptul că ierarhia campionatului Ligii a 2-a a suferit, pentru a doua săptămână la rând, modificări importante. La fel ca la precedenta şedinţă a Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal, Olimpia Satu Mare a suferit o penalizare de patru puncte şi a căzut din nou pe loc retrogradabil.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *