Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Echipa Luceafărul Oradea, redutabilă pe teren propriu a învis-o pe Energeticianul


Luceafărul Oradea a demonstrat încă o dată că este o echipă redutabilă pe teren propriu. Astfel, duminică, la Sânmartin, elevii antrenorului Cristian Lupuț au învins, în ultimul joc pe teren propriu din acest an, echipa Energeticianul, demontând, totodată, astfel, ideea că ar trebui s-o lase „mai moale” cu echipa care are acealași susținător financiar ca și ea. Bihorenii s-au impus cu 2-1, după o repriză a doua foarte bună a lor și astfel au mai urcat în clasament, ajungând acum pe poziția a 13-a.

Bihorenii au reușit deschiderea scorului, în minutul 71, când Dulca a trimis pe jos de la 12 metri, a respins portarul Miron, iar Andrei Lupuşan, a îndeplinit o simplă formalitate, trimițând mingea în plasă.

Nu au trecut decât opt minute și, în minutul 79, după ce a fost angajat la marginea careului de 16 metri, Vasile Pop, deși talonat de un adversar, a pătruns şi a şutat năpraznic de la 10 metri la colţul lung, majorând diferenţa pe tabelă.

Golul de onoare al oaspeților a fost marcat abia în minutul 90, prin Marius Ioniță. Acesta, angajat la marginea careului de 16 metri, a rămas singur cu portarul şi a înscris în stânga acestuia, cu un șut bun.

În etapa viitoare, Luceafărul Oradea va evolua în deplasare, la Timișoara, cu Ripensia, sâmbătă, 8 decembrie.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *