Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul Oradea, pe penultimul loc, în Liga a II-a de fotbal


Fotbaliștii de la Luceafărul au spart ghinionul, sâmbătă, când au obținut cea de-a doua victorie din actualul sezon al Ligii a II-a.

Bihorenii au primit, la Stadionul Luceafărul din Sânmartin, replica echipei sătmărene Olimpia, pe care au învins-o cu scorul de 2-1, la capătul unui joc bun, în special în repriza a doua.

Partida a contat pentru runda a XIV-a a competiției, iar jocul a consemnat dominarea formației gazdă. Cu toate acestea însă, în prima reoriză cei care au marcat au fost oaspeții, la singura fază de poartă avută, în minutul 34, prin Vasile Pop, după ce acesta a scăpat pe contraatac.

În repriza a doua, „luceferii” au început însă foarte bine, au egalat în minutul 48, prin Antohi, iar în minutul 61 au înscris golul victoriei, prin atacantul Vlad Rusu.

„Sunt fericit de cele trei puncte și până la urmă asta a contat în economia jocului, chiar dacă am avut și avem în continuare probleme de efectiv, fiind nevoit să improvizez la acest meci cu Balea fundaș central, pentru că Ciobanu în timul săptămânii a făcut o ușoară contractură, n-am vrut să risc și totul a culminat ieri la antrenament, la fazele fixe pe care le-am exersat, Feher a făcut o entorsă de gradul II, dar sperăm să-l recuperăm cât mai repede. Deci, practic am pregătit meciul toată săptămâna cu o formație și în ultimul moment am schimbat, n-a fost ușor, dar cel mai important e că băieții și-au dorit cele trei puncte. Meritam, după ultimele partide pe care le-am disputat în campionat, să vină și această victorie”, a declarat, la finalul jocului, antrenorul principal al Luceafărului, Cristian Dulca.

Tehnicianul bihorenilor a mai afirmat și că din iarnă lotul echipei orădene va fi întărit și „sunt jucătorii de primă ligă care vor să vină la noi, cu unul dintre ei deja ne-am înțeles și 99% va juca pentru noi din retur”.

Luceafărul a acumulat 10 puncte și se află acum pe locul al XIX-lea, penultimul.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *