Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul Oradea „s-a întunecat la față” în jocul cu Universitatea Cluj


Fotbaliștii de la Luceafărul au pierdut luni seara jocul de la Cluj-Napoca, din cadrul etapei a V-a a Ligii a II-a. Elevii antrenorului Cristian Lupuț au cedat cu scorul de 0-2, în fața Universității din localitate, după ceambele goluri au fost marcate de gazde în prima repriză.

Meciul, televizat, care a avut loc pe Cluj Arena, s-a desfășurat pe un gazon nisipos, execrabil, după festivalul Untold. Gazdele, încurajate pe tot parcursul disputei de o galerie care a cântat tot timpul, au deschis scorul relativ repede, în minutul 8, prin Hordouan, iar până la pauză, deși Luceafărul a avut mai mult posesia, tot clujenii au înscris, prin Gavra, în mintul 42.

În repriza secundă, după un început timid, orădenii le-au dat mari emoții spectatorilor clujeni, ratând o dublă ocazie uriașă, în minutul 55, după un șut deviat în bară al lui Gunie și o execuție la respingere a nou intratului Lăsconi, reținut de același portar, Dur-Bozoancă. Apoi, până la final nu s-au mai întâmplat prea multe, iar clujenii s-au impus cu scorul de 2-0, urcând până pe poziția a 5-a a clasamentului.

Luceafărul, prin acest eșec a coborât pe locul al XIII-lea.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *