Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul s-a stins repede precum a răsărit în Cupa României


Aproximativ 7000 de iubitori ai fotbalului din Bihor au fost prezenți joi, la Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, în pofida condițiilor meteo nefavorabile. Însetați de fotbal, după dispariția FC Bihorului, microbiștii orădeni au fost prezenți acum la întâlnirea cu campioana en-titre a țării, Astra Giurgiu.
Formația pregătită de antrenorul Marius Șumudică a venit la Oradea pentru confruntarea cu Luceafărul din faza optimilor de finală ale Cupei României.
Jocul, desfășurat pe un teren greu, înghețat și acoperit cu un strat de zăpadă, a fost în mare parte echilibrat, bihorenii luptându-se de la egal la egal cu singura formație din România calificată în primăvare europeană. Totuși, mai experimentați, giurgiuvenii s-au impus în final cu scorul de 3-1.
Golul orădenilor a fost înscris de Cristian Cigan, în minutul 40, în timp ce pentru Astra au înscris: Junior Morais, în minutul 33, Daniel Niculae în minutul 68 și Hlinca – autogol, în minutul 89.
Pentru Luceafărul Oradea acesta a fost ultimul joc oficial din acest an, echipa bihoreană urmând a intra în vacanță la finele acestei săptămâni.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *