Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Fotbaliștii „luceferi orădeni” joacă cu formația Ripensia Timișoara


După egalul de săptămâna trecută, de pe teren propriu, cu Sportul Snagov, formația bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea își continuă în acest week-end parcursul din noua ediție a campionatului Ligii a II-a, cu un nou joc pe care-l va disputa în fața propriilor suporteri.

Sâmbătă, de la ora 11, la Stadionul Iuliu Bodola, „luceferii” vor primi vizita formației Ripensia Timișoara.

Echipa de pe malurile Begăi este o formație nou-promovată în cel de-al doilea eșalon fotbalistic al țării, însă a debutat cu o victorie astronomică în runa inaugurală, când a învins, pe teren propriu, cu scorul de 16-0, echipa Foresta Suceava. Este de precizat însă că echipa moldavă a aliniat la acel joc juniorii II ai clubului, Foresta confruntându-se în această perioadă cu o situație foarte dificilă.

Pentru Luceafărul, jocul de sâmbătă „va fi abordat numai la victorie”, după cum a declarat antrenorul Cornel Țălnar, cel care după confruntarea cu Sportul Snagov a fost foarte supărat pentru ratările avute de elevii săi. Tocmai de aceea este interesant de văzut dacă tehnicianul echipei orădene va efectua schimbări în formula de start.

Ca de obicei, și la jocul de sâmbătă, de la ora 11, de la Stadionul Iuliu Bodola, intrarea spectatorilor va fi liberă.

Runda a II-a din cel de-al doilea eșalon fotbalistic al țării debutează vineri seara, când o altă nou-promovată, Știința Miroslava, primește pe teren propriu, replica echipei Dacia Unirea Brăila.

Dintre celelalte partide de sâmbătă se mai remarcă însă confruntările de la Tg. Jiu, dintre Pandurii și Chindia Târgoviște și Timișoara, dintre ASU Poli și FC Argeș, meci care începe la ora 18.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *