Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Lucrurile se mișcă, dacă faci valuri!” la Swimathonul orădean, în 21 aprilie


Cu emoție, entuziasm și nerăbdare ne pregătim de zor pentru cea de-a șasea ediție a Swimathonului orădean, un eveniment de strângere de fonduri ce susține ONG-uri și grupuri de inițiativă din comunitatea bihoreană şi care va avea loc sâmbătă, 21 aprilie, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.

Până la fluierul de start al celui mai mare eveniment sportiv filantropic din Bihor, împărtășim cu voi bucuria a ceea ce am reușit să realizăm cu ajutorul comunității noastre.  Până acum au ales să se implice 30 companii, 63 de ambasadori, 350 de înotători și peste 550 de donatori individuali, toţi aceştia reuşind să mobilizeze peste 154.500 lei pentru sprijinirea celor 23 de proiecte înscrise la start.

Swimathonul reunește  familii, prieteni, membri de club, colegi de muncă, amici de la universitate şi chiar o echipă a Penitenciarului din Oradea, care se întrec între ei cu scopul de a mobiliza fonduri în beneficiul cauzei lor de suflet. Alături de ei vor fi susținători și donatori, iar intrarea la eveniment este liberă.

Începând cu ora 9, se dă startul Swimathonului orădean. Alătură-te și tu tuturor celor care deja au ales să fie parte din schimbare!

Donații se pot face la bazin în timpul evenimentului sau online pe platforma:   http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiecte/.

Împreună aducem mai aproape bucuria de a înota și cea de a dărui. Lucrurile se mișcă, dacă faci valuri!

Claudia Abrudan, Director Executiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *