Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Meci de baschet caritabil, pentru sănătatea lui Andreas Dominic


Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea și-au încheiat seria jocurilor amicale din presezon cu o victorie la limită, pe care au repurtat-o sâmbătă seara, pe teren propriu, la Arena Antonio Alexe, în fața echipei slovace KB Kosice.

Meciul, care a avut și un caracter caritabil, prin acțiunea pe care conducerea clubului orădean a organizat-o pentru micuțul Andreas Dominic, s-a încheiat cu scorul de 65-64 pentru CSM CSU, după ce în marea majoritate a timpului slovacii s-au aflat la conducere pe tabela de marcaj. De altfel, orădenii s-au aflat în avantaj doar la începutul jocului, când au avut 2-0 și 4-2, precum și la final, când, cu doar trei secunde înainte de ultima sirenă, Martin Zeno a marcat un coș de două puncte și a întors rezultatul, de la 64-63 pentru slovaci la 65-64 pentru orădeni, acesta fiind și scorul final.

Principalii marcatori de la CSM CSU au fost în această dispută Zeno și Gajovic, autori a câte 14 puncte. I-au secondat Nemanja Milosevic și Bogdan Țîbîrnă, cu câte 8 puncte. Câte 6 puncte și-au trecut în cont Obie Trotter și Muhamed Pasalic, iar Mandache a reușit 5 puncte.

În ce privește acțiunea caritabilă, pentru micuțul Andreas Dominic, un băiețel diagnosticat cu dipareză mixtă și care are nevoie de anumite tratamente care nu se pot face în orice condiții, la final, organizatorii au anunțat că s-a strâns o sumă de peste 4 mii de lei, pentru care, la finalul jocului, părinții lui Andreas au ținut să le mulțumească spectatorilor orădeni.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *