Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Orădenii de la LPS Bihorul, 3 medalii la Campionatul Național de Lupte, juniori


Micii luptători orădeni de la LPS Bihorul s-au întors cu trei medalii de la întrecerile Campionatului Național de Lupte pentru juniori mici (7-11 ani), care a avut loc la Pitești, în perioada 22-24 iunie și în organizarea Federației Române de Lupte.

Competiția, desfășurată în Sala Sporturilor „Nicolae Dobrin”, a reunit la start peste 350 de sportivi, care s-au întrecut pe două categorii de vârstă, de 7-8 ani și 9-11 ani.

Bihorul a fost reprezentat de sportivii: Pop Sergiu, Pop Ovidiu, Romocea Darius, Szeip Boton, Ciul Alexandru, Pelean Matei și Pelean Andrei, cu toții legitimați la Clubul Liceului cu Program Sportiv Oradea și conduși de prof. Nelu Sandu Pop.

Pregatirea sportivilor dinaintea întrecerilor a dat roade, astfel că au fost înregistrate trei rezultate frumoase, fiind obținute un loc I și două clasări pe treapta a doua a podiumului. Andrei Pelean a cucerit medalia de aur la categoria 27 kg, Ovidiu Pop a intrat n posesia medaliei de argint la categoria 35 kg, iar Darius Romocea a cucerit, de asemenea, argintul, în cadrul categoriei 18 kg.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *