Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Nașterea Mântuitorului, la Școala Gimnazială din comuna bihoreană Lunca


Decembrie, al fiecărui an, este magic: pe ulițe, peisaj de iarnă, la uși, colindători iar în suflet marea bucurie a Nașterii Mântuitorului. În pacea căminului cu miresme de cetină și arome de nucă și scorțișoară, cu toții simțim nevoia să ne adunăm în jurul bradului, să împărtăsim cu alții bucuria sărbătorilor.

Mai mult decât oricând în preajma Sfintelor Sărbători ne dorim să fim mai buni, să dăruim cadouri din suflet semenilor noștri.

Cu astfel de gânduri și în spiritul Crăciunului au poposit elevii de la Colegiul Naţional ” Emanuil Gojdu “-Oradea, însoțiți de prof. Carmen Andrei la Scoala Gimnazială din Lunca. Emoționaţi, au colindat și au oferit daruri cu bucurie elevilor mici și mari care la rândul lor au dăruit mici cadouri din suflet. Au continuat apoi împreună vopsitul globurilor, activitate care să aducă un plus de lumină și culoare și să întregească farmecul sfintei sărbători.

În final, dascăli și părinți, alături de d-na director, prof. Angela Ilieş, au participat la Serbarea de Crăciun. Micii artiști au colindat, au recitat, au interpretat scenete.Cel mai frumos moment a fost însă întâlnirea cu Moș Crăciun care a venit să umple de bucurie inimile copiilor.

Adevărate și trainice, sfintele sărbători să ne găsească împreună ca din an în an să ne continuam tradițiile, să ne bucurăm de tot ce este curat în viețile noastre.

Prof. Petronela Heredea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *