Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Naționala feminină de handbal, tineret, în cantonament, la Oradea


După echipa de senioare, reprezentativa de handbal feminin tineret a României se află acum la Oradea. Astfel, elevele antrenorului de Ion Crăciun pregătesc în aceste zile participarea la Campionatul European din Slovenia.

Tinerele tricolore au venit la Oradea în 30 iunie şi antrenează până în 11 iulie.

Ele se pregătesc în sălile de sport de la LPS Bihorul şi Colegiul Economic Partenie Cosma”, unde își susțin ședințele de pregătire.

Cei care stau la originea aducerii în municipiul de pe Crișul Repede a acestei echipe reprezentative sunt cei de la Asociația Județeană de Handbal Bihor, care au inițiat și programarea la Oradea a jocului de baraj cu Austria pentru echipa de senioare.

Federaţia Română de Handbal, cu care, mai nou, avem o colaborare foarte bună, ne-a solicitat să sprijinim această acţiune a naţionalei Under 19, care intră cu pregătirile în linie dreaptă pentru turneul final din Slovenia. Am dat curs solicitării şi ne-am străduit să asigurăm fetelor condiţii optime de pregătire. Mulţumim conducerii LPS Bihorul şi CE Partenie Cosmapentru că au pus la dispoziţie sălile de sport”, a declarat Pavel Mercea, preşedintele AJH Bihor.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *