Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Noaptea dintre ani în Piața Unirii, de neuitat pentru orădeni


Primăria Oradea, prin APTOR, organizează Revelionul 2017-2018 în Piața Unirii. Spectacolul de revelion începe la ora 22, cu MC Dany și va  continua la 22,30 cu saxofonistul Max Merseny. Acesta va rămâne pe scenă până la miezul nopții, atunci când va avea loc un spectacol pirotehnic de aproximativ 10 minute.

Organizatorii doresc să realizeze un spectacol pirotehnic memorabil, astfel că artificiile vor fi lansate din trei locații diferite: Turnul Primăriei, Malul Crişului – vizavi de Primărie, unde a fost grădina de vară și de pe șantierul parcării subterane.

În ultima zi a anului Târgul de Crăciun, patinoarul, caruselul și zona de mâncăruri sunt deschise publicului, până la miezul nopții.

„Ne apropiem cu pași repezi de finalul unui an plin de evenimente frumoase. Astfel că, le mulțumim în primul rând orădenilor pentru că au dat curs invitației la toate evenimentele într-un număr atât de mare, dar și instituțiilor, partenerilor și colaboratorilor care au contribuit la reușita acestora. Vă asigurăm că ne vom strădui ca, și în anul 2018, evenimentele pe care le aducem în fața publicului să fie cel puțin la fel de interesante ca cele din acest an. Vă urăm tuturor un An Nou fericit!”, a spus Mihai Jurca, directorul APTOR

*

Pentru a vă face o idee și poate pentru a vă inspira, în cazul în care nu sunteți deciși ce faceți de Revelion, am pregătit o listă cu ofertele localurilor din Oradea.

Armonia Venue

Cu un meniu format din 7 feluri de mâncare, prezentat de Gabriel Coveșeanu și cu invitați de seamă, sala inaugurată îi așteaptă pe orădeni cu un show de „neuitat”: „E aproape imposibil să te dezlipești de ringul de dans cât timp prietenii de la Calin Geambasu Band sunt pe scenă. Vocile fermecătoare ale artiștilor, precum și repertoriul antrenant, cuceresc publicul de fiecare dată! Show de neuitat: garantat!”, scriu aceștia pe pagina de facebook. Pentru că suma nu este cea mai ieftină, cei 450 de lei ai biletului pot fi plătiți în două tranșe.

Rivo

Cu o deviză bine pusă la punct: „Vâslește spre noul an alături de Rivo”, echipa Rivo oferă ocazia de a te „bucura de ultima noapte din anul 2017 asa cum se cuvine” în schimbul unei sume de 370 de lei pe persoană.

Pandora Palace

Pandora Palace îi invită pe clienți să „se simtă bine și să petrecă alături de prieteni”. Organizatorii promit invitați deosebiți și un meniu excepțional. Preţul pachetului nu scade cu mult și este în valoare de 300 lei / persoană.

Ambasador Oradea

La Ambasador se pare ca biletele s-au vândut ca pâinea caldă. Cu tematică de vedete, covor roșu, meniu bogat și Mandinga, organizatorii anunță că deja la ei este „sold out”, adică cu toate că au scos 390 de lei din buzunar, orădenii au epuizat toate biletele.

Grand Palace

Și la Grand Palace se va organiza petrecere de Revelion: „ Visezi la o seară de Revelion plină de eleganţă, momente fermecătoare şi dans? Grand Palace Oradea este alegerea perfectă! Preț meniu: 295 ron/persoană”, anunță organizatorii pe pagina evenimentului.

Ofertă din partea cluburilor orădene de noapte, din Pasajul Vulturul Negru

Și în localurile din Pasajul Vulturul Negru se organizează petreceri în noaptea dintre ani, la prețuri mult mai accesibile. Pornind de la 100 de lei, petrecăreții sunt așteptați pentru a fi în centrul orașului, în momentul începerii jocurilor de artificii.

Revelion acasă

O altă variantă, mai puțin costisitoare și mai comodă, o reprezintă rămasul acasă, cu familia, vecinii și prietenii care sunt invitați

sursa: bihon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *