Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

O nouă victorie, pe teren propriu, a handbaliştilor de la CSM Oradea


Handbaliștii de la CSM Oradea au repurtat o victorie confortabilă, sâmbătă, pe teren propriu, la Arena Antonio Alexe, în cadrul etapei a XI-a a Diviziei A, Seria B.
Deși a introdus în teren, mai mult jucătorii care până acum au evoluat mai puțin, antrenorul Sebastian Tudor și-a condus echipa către un succes la o diferență de 14 goluri, cu scorul de 41-27, în confruntarea cu ACS Avram Iancu Arad.
Principalul marcator a fost Alexandru Pop, autor a 11 goluri. L-au urmat Răzvan Radu, Petru Stroe și Raul Chiș, cu câte 5 goluri fiecare. De la arădeni, Răzvan Daia a fost principalul marcator, cu 6 reușite.
În celelalte partide ale etapei a XI-a din Seria B a campionatului Diviziei A la handbal masculin, CS Minaur Baia Mare a întrecut pe teren propriu, cu 37-20, miercuri, pe HCM Sighișoara, iar sâmbătă, CSU Politehnica Timișoara a învins la limită, cu 31-30, echipa CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu.
Tot sâmbătă, după amiază, la Craiova, Universitatea din localitate a trecut cu 34-32 de HC Sibiu, iar la Cluj, Universitatea Cluj a învins cu 25-22 echipa CSU CNOT Brașov.
Echipele CNE Sighișoara și Academia Minaur Baia Mare au avut liber.
În runda a XII-a, CSM Oradea va evolua sâmbătă, 10 decembrie, la Sibiu, în compania formației locale Handbal Club.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *