Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Oradea Economic Summer School – „o experiență minunată”


În data de 29 iulie 2021, cea de a doua grupă de participanți la „Oradea Economic Summer School” (ORADESS) a încheiat cursurile acestei școli de vară, organizată de Facultatea de Științe Economice a Universității din Oradea.

Iată câteva din mărturisirile participanților, făcute la finalul celor două săptămâni de „școală”, desfășurată online, pe platforma https://e.uoradea.ro/course/ și completată cu învâlniri video: „A fost frumos, Am învățat mai multe, O experiență minunată, Școala de vară reprezintă o experiență frumoasă și interactivă care merită încercată, Captivant, Constructiv” sau „Aș fi preferat să ne întâlnim fizic cu profesorii și studenții…”.

Coordonatorul acestui proiect, prof. univ. dr. habil. Olimpia Ban spune că toți cei 50 de elevi participanți au interacționat cu formatorii pe parcursul activităților, generând un schimb de informații util pentru ambele părți. „Școala de vară ORADESS se va desfășura și în anul 2022. Vă așteptăm să trăiți această experiență, alături de profesori, studenți și absolvenți ai Facultății de Științe Economice, Universitatea din Oradea”, a mai adăugat prof. univ. dr. habil. Olimpia Ban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *