Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Osteocondroza, bolile articulațiilor și metodele moderne de tratament


Profesorul Zhou Qi, unul dintre cei mai buni ortopezi din timpul nostru, a vizitat capitala României timp de două zile. După ce a participat la conferința științifică și practică dedicată a celei de-a 110-a aniversări a Institutului coloanei vertebrale și a patologiei articulațiilor, profesorul Qi a fost de acord să ne ofere un interviu și să povestească despre metodele moderne de tratare a bolilor coloanei vertebrale și articulare din lume și în România în special. Profesorul afirmă că astăzi există medicamente care pot lupta eficient împotriva bolilor chiar și în cele mai avansate stadii, indiferent de vârsta pacientului. Rămâne o chestiune deschisă doar disponibilitatea unor astfel de preparate pe piața românească, precum și capacitatea oamenilor de a le dobândi.

(Maria Udrea) – Profesore Qi, ce loc ocupă bolile sistemului locomotor în rândul tuturor celorlalte boli?

— Potrivit statisticilor OMS, durerea spatelui și articulațiilor este una dintre cele mai frecvente plângeri cu care oamenii din întreaga lume se adresează la medic. Până la 95% din populație a suferit aceste dureri cel puțin o dată în viața lor. În același timp, 6-10% își pierd în mod constant capacitatea de a lucra datorită dezvoltării bolilor sistemului locomotor. Cea mai frecventă cauză a acestor dureri sunt leziunile, bolile degenerative, infecțioase sau reumatismale. Spectrul bolilor este foarte larg, dar toate au o caracteristică comună: este necesar să se înceapă tratamentul cât mai curând posibil, altfel probabilitatea pierderii capacității de invaliditate este ridicată. Trebuie remarcat faptul că, dacă mai înainte cota absolută constituiau pacienții vârstnici, vârstă mijlocie, apoi acum aceste boli brusc au întinerit.

— Cum se explică astfel de manifestări timpurii ale acestor boli?

— Acum vorbim, în general, despre bolile aparatului locomotor. Și aceasta este o gamă largă de boli, cauza cărora pot fi factori diferiți. Acesta e și ecologia, care în fiecare an suferă modificări semnificative nu spre partea cea mai bună; acesta este și stresul care presupune constantă psiho-emoțională și, prin urmare, tensiunea musculară, și, desigur, diferite boli infecțioase care afectează în mod direct organismul nostru în general, și asupra sistemului locomotor, în special. Acești factori sunt deja mai mult decât suficienți pentru a provoca procese distrofice semnificative.

Nu merită de uitat că populația de astăzi este în majoritate sedentară, și vizita la sala de sport, fuga și alte activități fizice sunt dincolo de interesele noastre. Desigur, nimic nu poate înlocui activitatea fizică, dar dacă ați întâmpinat probleme asociate cu boli ale spatelui sau articulațiilor, atunci situația nu este întotdeauna fără speranță.

— Adică aveți soluție la problema durerii spatelui și a durerilor articulare?

— Bineînțeles. Discursul meu la conferință a fost dedicat în întregime acestui subiect. Aici reprezint cea mai nouă elaborare a institutului nostru, asupra căruia am lucrat timp de mai mulți ani și nu există analogii la momentul dat în lume!

Foto: Discursul profesorului Zhou Qi la o conferință din București
— Interesant! Spuneți-ne mai multe despre acest lucru.

— Noi, în China, am demonstrat că articulațiile sunt capabile să se restabilească pe deplin, pot fi și trebuie tratate. Principala problemă a bolii este- uzura. La nivelul articulațiilor constant apasă o sarcină mare, astfel încât țesutul cartilaginos își pierde elasticitatea, se diluează și se șterge. De aici au loc plesnete, dureri, neoplasme (hernie) și deformarea osoasă (artroza). Deja spre vârsta de 60 de ani, la mulți cartilajul se șterge cu 45-50%. Cum de restabilit ceea ce nu mai este deja? Posibil oare literalmente de”construit” articulația? Posibil!

Organismul nostru are o abilitate unică de a se regenera. Uitați-vă cât de repede tăietura de pe piele se restabilește, la fel poate fi restabilit orice țesut în interiorul organismului. Întrebarea este în viteza și activitatea procesului: un organ se restabilește singur, iar celălalt are nevoie de ajutor. Preparatul, elaborat de institutul nostru, a fost creat tocmai pentru astfel de scopuri.

— Și ce fel de preparat este?

— Aceasta este o cremă unguent special, numit «Ostelife». Având o compoziție absolut naturală, permite să uitați de durerea spatelui și articulațiilor în cel mai scurt timp, literalmente de la 4 zile, de uitat de durerea spatelui și articulațiilor în câteva luni și chiar în cazurile cele mai grave.

— – Dar cineva poate avea o atitudine prudentă, sceptică față de cuvintele Dvs., sentimentul că „Ostelife” este aproape un panaceu?

— «Ostelife» nu este un panaceu, nu este un medicament, este un remediu care „repornește” organismul la nivel celular. Componentele cremei penetrează profund în țesuturi și acționează direct asupra cauzei bolii – regenerează țesutul cartilaginos distrus și îi reîntorc elasticitatea. Asta-i tot!

— Care sunt indicațiile pentru utilizarea acestui crem-unguent?

— Agentul este indicat pentru boli precum artrita, artroza, osteocondroza, sciatica, radiculita, hernia intervertebrala, deplasarea discurilor vertebrale. În afară de aceasta, având durere, amorțeala membrelor, cleme musculare și edem, umflături, vânătăi, leziuni. De asemenea, recomandăm «Ostelife» în scopuri preventive, nu va încurca niciodată.

În figură – cele mai frecvente leziuni ale spațiului intervertebral, ducând la durere acută în spate limitând mobilitatea.
— Adică, spectrul preparatului este destul de larg?

— Absolut corect! Una dintre prioritățile institutului nostru a fost de a crea un remediu universal care să poată face față în mod eficient diferitelor tipuri de boli ale sistemului locomotor, indiferent de vârsta pacientului și neglijarea bolii. Până în prezent, Ostelife a fost deja certificat în 37 de țări din întreaga lume, care o utilizează în mod activ în tratamentul bolilor spatelui și articulațiilor, ca instrument cel mai eficient. Și nu putem să nu fim mândri de asta! În acest an, am decis să alocăm încă 7 milioane de dolari pentru extinderea producției, datorită creșterii constante a cererii pentru acest preparat.

— Dar după cum înțeleg în România el încă nu este?

— De ce nu? Există! În plus, Ostelife a trecut toate studiile clinice necesare și a primit certificarea corespunzătoare pe teritoriul țării dvs.!

— Dar nu l-am întâlnit niciodată în farmacii?

— Da, din păcate în rețelele farmaceutice nu îl veți găsi – și toate acestea pentru un singur motiv simplu. Chestia este într-aceea că noi (ca producători) nu suntem de acord cu politica prețurilor farmaciștilor români! Rețelele farmaceutice pun astfel de marjă la medicamente care nu se încadrează în cap. Apropo, au vrut să vândă Ostelife de 5-6 ori mai mult decât prețul nostru de vânzare. Insistăm asupra costului preparatului, care va fi accesibil pentru românii obișnuiți. Adică „marja” farmaciilor ar trebui să fie minimă – aceasta este poziția noastră finală.

Dar există și o veste bună – recent, preparatul Ostelife a primit o cotă de participare la programul de stat pentru combaterea bolilor coloanei vertebrale și articulațiilor din România. În decursul acestui program de stat, puteți cumpăra unguent-crema la un preț special, cu o reducere de 50%!

— Cred că cititorilor noștri le va fi interesant să știe cum puteți participa la acest program? Oricine poate face asta?

—Da, absolut orice persoană care locuiește pe teritoriul României. După ce am reconciliat toate detaliile cu Ministerul Sănătății, s-a decis să se vândă unguentul «Ostelife» pe site-ul oficial al producătorului. Pe scurt, este suficient să vă lăsați numele și telefonul pe site, după care operatorii vă vor contacta și vor clarifica toate datele, răspunzând în același timp la toate întrebările de interes. După confirmarea comenzii, intră în departamentul de logistică. Livrarea se face în 2-3 zile. Și ceea ce este foarte important – plata se face numai după primirea bunurilor.

— Cât timp va fi realizat programul? La sfârșitul perioadei de cumpărat crema cu preț redus va fi imposibil?

— Așa e. Perioada de valabilitate a programului de stat este exact o lună, de la 18 aprilie până la 25 mai 2018 inclusiv!

Maria Udrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *