Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

De la femeile liberale, o masă caldă și alimente, familiilor sărace


În luna decembrie femeile liberale din Oradea oferă o masă caldă pentru oamenii fără adăpost și pachete cu alimente pentru familiile nevoiașe

Organizația municipală a femeilor liberale din Oradea desfășoară, în luna decembrie, acțiuni caritabile prin care oferă o masă caldă persoanelor fără adăpost din oraș. În cursul zilei de 5 decembrie, în Ajun de Moș Nicolae, femeile liberale, în frunte cu Camelia Buhaș, președinta organizației  OFL Oradea, au împărțit 50 de pachete constând în mâncare caldă pentru oamenii nevoiași pe care i-au găsit pe stradă și celor de la Adăpostul de noapte de pe strada Gutenberg.

Membrele OFL Oradea și-au propus să distribuie mâncare caldă, în fiecare zi de vineri din luna decembrie, pentru a ajuta să supraviețuiască, un număr cât mai mare de persoane necăjite și fără adăpost.

Tot în cursul lunii decembrie, organizația municipală de femei a PNL Oradea  distribuie alimente unor familii cu copii, care se confruntă cu probleme mari de sănătate și care trec prin perioade grele.

Anca Grama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *