Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Parcurs bun al echipei CSM CSU, în Liga Campionilor Europeni


Echipa orădeană de baschet masculin CSM CSU se descurcă mai bine în ultima perioadă în cupele europene decât în Liga Națională. Astfel, după înfrângerea de la Pitești, trupa pregătită de antrenorul Cristian Achim s-a deplasat în Rusia, pentru jocul din etapa a X-a a Grupei B din Basketball Championas League, unde, miercuri seara, s-a impus cu scorul de 65-59.
Campioana României a condus aproape în permanență pe tabelă, până în sfertul IV, când gazdele au preluat inițiativa pentru câteva minute, însă pe final bihorenii au întors rezultatul și au câștigat la o diferență de 6 puncte.
Astfel, a fost a cincea victorie a orădenilor în grupa B a Ligii Campionilor, cu toate că au avut parte de o partidă echilibrată, în cadrul căreaia au câştigat primele două sferturi, cu scorurile de 16-12 şi 17-14.
În acest fel, campioana României a reuşit să încheie anul cu o nouă victorie în Liga Campionilor, învingând echipa rusă, pe care au întrecut-o și în tur, la Oradea, cu 95-85.
De această dată, Martin Zeno a fost într-o formă de zile mari și a avut o contribuție importantă la succesul echipei orădene, după ce a înscris 28 de puncte și a reușit 6 recuperări.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *