Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Marș ciclistic pentru Autostrada Transilvania


La inițiativa Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), la care a aderat Federația Patronilor Bihor (FPB), în data de 28 octombrie 2017 se  organizează marșul pentru susținerea realizării Autostrăzii Transilvania.

“Pedalăm pentru Autostradă” se dorește a fi o acțiune prin care locuitorii județului Bihor, oamenii de afaceri și nu numai, reașează construcția Autostrăzii ca o prioritate națională, de importanță majoră.

Ioan Lucian – președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), Vasile Fonoage – președintele Comisiei Transporturi UNPR, István Csomortanyi – președintele organizației județene Bihor a Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) și Constantin Jurcă – vice-președintele UNPR, au adus argumente importante în favoarea realizării acestui obiectiv important.

Domnul Ioan Lucian are o atitudine pozitivă, invocând necesitatea susținerii reluării lucrărilor la Autostrada Transilvania, aceasta fiind o investiție de mare interes pentru mediul de afaceri din județul Bihor, dar și la nivel național.

Domnul Vasile Fonoage a subliniat că acest marș ciclist este o continuare a acțiunilor derulate de-a lungul timpului, în scopul reluării lucrărilor la Autostrada Transilvania, în general și la tronsonul Suplacul de Barcău – Borș, în special. Și-au anunțat participarea la acest marș, peste 100 de iubitori ai mersului pe bicicletă.

În continuare, domnul Constantin Jurcă a furnizat câteva date tehnice, legat de itinerariul și orarul acestui marș ciclist, ce urmează să parcurgă traseul Oradea – Paleu – Cetariu – Șișterea. În final, domnul Constantin JURCĂ, vice-președinte UNPR, a subliniat multitudinea de beneficii pe care le aduce o autostradă comunității locale din proximitatea acestui obiectiv.

Traseu: Oradea, Paleu, Cetariu, Șișterea (DJ 767F, aproximativ 28 km)

9 – Sosirea participanților

10 – start din Parcul Traian

11- Ferma Pomicolă Paleu

11– 11,20 – popas la km 9,6

11,20 – 12,10 – centrul comunei Cetariu

12,10 – 12,30 – popas la km 10,3

12,30 – 13,20 –  pasajul neterminat de la Șișterea

13,20 – 13,40 – popas la km 8,5

13,40 – 14 – pasajul de la Pensiunea Bangeta la km 28

14 – 14,30 – conferință de presă

14,30 – Finalul evenimentului

Biroul de presă, Federația Patronilor Bihor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *