Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Polițiștii locali orădeni au desființat un adăpost improvizat, pe Milcovului


Ca urmare a sesizărilor primite, cât și a constatărilor efectuate în teren, polițiștii locali au identificat și desființat un nou adăpost improvizat situat pe strada Milcovului.

Astfel, în data de 5 decembrie 2017, polițiștii locali au constatat că pe strada Milcovului, în vecinătatea linilor de cale ferată, în spatele garajelor, un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, și-au improvizat un adăpost din tablă zincată și împrejmuit cu gard din fier. Condițiile în care locuiau erau improprii, iar zona era insalubră, de jur imprejurul adăpostului fiind depozitate resturi menajere, flacoane, hârtii, chiar și moloz.

Persoanele identificate au fost duse la Adăpostul de Noapte din strada  Johannes Gutenberg nr. 8, urmând a fi îndrumate spre localitățile de domiciliu.

Zona a fost salubrizată cu sprijinul operatorului de salubritate RER ECOLOGIC SERVICE, care a ridicat peste 1 tonă de deșeuri.

Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera ei de competenţă – 0259.969-Dispecerat.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *