Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Poloiştii de la CSM Digi Oradea au câştigat dubla cu Rapid


După jocurile din derby-ul cu Steaua,formația orădeană de polo CSM Digi a mai rămas o zi în București, pentru a disputa și meciurile cu Rapid, rămase restante din etapa a VI-a a campionatului Superligii Naționale.
Cum era de așteptat, elevii antrenorului Kadar Kalman s-au impus în fața giuleștenilor, cu scorurile de 15-2 și 10-9.
În cea de-a doua parte a zilei de duminică, orădenii s-au impus clar, cu 15-2, după ce pe sferturi au câștigat cu 4-0, 3-0, 3-2 și 5-0.
Așa după cum o arată și scorul, vicecampionii s-au impus lejer în acest joc, Maximilian Costa și Istvan Szabo fiind principalii marcatori, cu câte 4 goluri. Apoi, Andrei Prioteasa a marcat 3 goluri, Cristian Dobre și Istvan Kovats, câte 2.
Apoi, luni dimineață, în partida revanșă, CSM Digi s-a impus mai greu în fața rapidiștilor, doar la limită, cu scorul de 10-9. Primul sfert a fost câștigat de gazde, cu 1-0, apoi în sfertul secund orădenii au marcat patru goluri, fără să primească vreunul. Sfertul al treilea a fost echilibrat, 4-4, în timp ce în ultimele opt minute, Rapid a înscris de trei ori, iar orădenii o singură dată. Scorul final a fost astfel, 10-9 pentru vicecampioană, care a ajuns, în acest fel la cea de-a 12 victorie din sezon.
Principalul marcator al CSM-ului în partida de luni dimineață a fost Andrei Prioteasa, autor a 4 goluri. Viktor Kovats a înscris de două ori, iar Ramiro Georgescu, Maximilian Costa, Cristian Dobre și Bogdan Remeș câte un gol.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *