Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Poloiștii de la CSM Digi Oradea au pierdut jocurile cu Steaua București


Așa cum era de așteptat, poloiștii de la CSM Digi Oradea au pierdut jocurile pe care le-au disputat vineri și sâmbătă în București, cu Steaua, campiona en-titre a țării și prinncipala favorită și în acest sezon al Superligii Naționale.

Deși se prezentau neînvinși la aceste dueluri, programate în Bazinul Ghencea, orădenii nu au putut face față steliștilor, care și-au adjudecat primul meci cu scorul de 10-7, iar pe cel de-al doilea cu 9-4.

Vineri, în prima dispută, pe sferturi, bucureștenii s-au impus în primul sfert cu 2-1, cel de-al doilea s-a încheiat remiză, 3-3, iar următoarele două au fost tot ale gazdelor, cu 2-1 și 3-2.

Cel mai eficace poloist de la CSM a fost în acest meci japonezul Yusuke Inaba, care a înscris de patru ori. El a fost urmat de brazilianul Grummy Guimaraes, cu 2 goluri, și căpitanul Ramiro Georgescu, cu un gol la activ.

Apoi, sâmbătă, în meciul al doilea Steaua ceva mai clar, cu 9-4, după ce debutul de meci a fost favorabil elevilor antrenorului Dorin Costrăș, totuși, în prima pauză intrându-se cu avantajul de 2-0 pentru CSM. Până la jumătatea disputei, bucureștenii au egalat însă, iar în sferturile III și IV s-au impus cu 3-1 și 3-0. Rezultatul final, 9-4, reflectă situația din bazin, iar Steaua rămâne cu punctaj maxim și după această etapă, în timp ce orădenii au acum un bilabț de 12 victorii și 2 înfrângeri.

În partida de sâmbătă, Grummy Guimaraes a înscris de două ori, iar Ferenc Czenk și Viktor Kovats, câte un gol.

Orădenii au căzut acum pe locul II în clasament, urmând a mai disputa în acest an calendaristic doar dubla de acasă cu Corona Sportul Studențesc, peste două săptămâni.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *