Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Pompierii militari bihoreni alături de cei aflaţi în dificultate


Pompierii militari din cadrul unității și subunităților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” au desfăşurat în perioada Crăciunului și continuă să deruleze la nivelul judeţului, o serie de acţiuni menite a le oferi sprijin și bucurie semenilor.

În prag de sărbători, Detaşamentul 1 de Pompieri Oradea a pregătit cadouri  și  un concert de colinde pentru 65 de adulți bolnavi, pacienți ai Secției de Oncologie a Spitalului Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea, sprijinind totodată financiar și o familie cu situaţie materială precară, iar personalul de la sediul inspectoratului a dăruit fiecăruia dintre cei zece copii internați la Secția de Oncologie, cadouri personalizate, menite a le aduce zâmbetul pe buze și bucuria sărbătorilor în suflet. Staţia de Pompieri Aleşd a contribuit financiar la tratamentul unei fetiţe cu dizabilități, iar Staţia de Pompieri Ştei a sprijinit trei familii nevoiașe, din localitățile Ștei, Rieni și Băița. Pompierii Secției Beiuș au ajutat financiar o familie monoparentală cu doi copii cu grave probleme de sănătate, Detaşamentul de Pompieri Salonta a oferit cadouri unui număr de 16 copii cu dizabilități, iar în data de 28 decembrie, două familii, din care una cu șase copii și o alta cu trei fetițe și un tată paralizat, vor beneficia, din partea pompierilor militari ai Stației Săcueni, de produse alimentare și de alte bunuri care să-i ajute să întâmpine Anul Nou, cu bucurie și speranță.

La fel ca mulţi alţi oameni de bine, pompierii militari  au fost și continuă să fie alături de cei pentru care fiecare clipă este o luptă pentru supraviețuire, mobilizându-se pentru a dărui acestor oameni aflaţi în dificultate, speranţă şi posibilitatea de a simți, așa cum se cuvine, spiritul sărbătorilor.

Maior, Camelia Roşca, ISU Crișana

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *