Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Pregătiți-vă de vânătorea de bomboane și vrăjitoare (”Halloween”), la ERA Park


Pregătiți-vă costumele, asigurați-vă săculețele și veniți la vânătoarea de bomboane! ERA Park marchează sărbătoarea de Halloween cu o multitudine de activități menite să le facă ziua cu adevărat specială celor mici.

Duminică, 29 octombrie, toți copiii sunt invitați la ”Halloween Party”, cu spectacole, costume de vrăjitoare, ateliere de creativitate și multe surprize. Activitățile se vor desfășura în mai multe locuri din centrul comercial.

Astfel, începând cu ora 17, în sala de evenimente, cei mici sunt chemați, în premieră, la un spectacol inedit de umbre, după care va urma sceneta interactivă „Trick or Treat”, iar apoi… cea mai tare vânătoare de bomboane! De la ora 18, sub cupola ERA Park, prichindeii vor participa la un super atelier de decorat dovleci, ce le va stimula creativitatea. Pictați pe față și „înarmați” cu baloane modelate, participanții își vor crea singuri punguțe de adunat bomboane, vor putea „câștiga” bomboane din baloane și vor participa la un concurs de zburat pe mătură. Nu mai puțin de 20 de kilograme de dulciuri vor fi puse la dispoziția pofticioșilor.

Nu în ultimul rând, cei care vor dori vor putea să se și „imortalizeze” la colțul foto, într-un decor special și cu accesorii specifice, amenajat în spiritul Halloween-ului.

De precizat că, pe lângă evenimentele dedicate acestei sărbători, weekend-ul va aduce la ERA Park și Școala Planetelor. În perioada 27-29 octombrie, copiii cu vârste între 5 și 14 ani sunt invitați și la o lecție interactivă de astronomie în planetariu. Spectacolele se vor desfășura din oră în oră, între 10 și 18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *