Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Premieră estivală la Teatrul Regina Maria: „Băiețelul care se putea mușca de nas”.


Teatrul Regina Maria are deosebita plăcere de a vă invita marți, 6 iulie, de la ora 13:30, la Sala Arcadia să participaţi la conferinţa de presă care anunță premiera estivală a spectacolului outdoor „Băiețelul care se putea mușca de nas”.

Textul este scris de Alex Moldovan, traducător și autor de cărți pentru copii, care a dramatizat povestirea special pentru a fi pusă în scenă de către Trupa Arcadia. O noutate pe care proiectul o aduce în fața spectatorilor orădeni sunt păpușile mecanice, înalte de aproximativ 2,5m, care au fost create de către Răzvan Chendrean în atelierele teatrului.

„Băiețelul care se putea mușca de nas” va două reprezentații cu titlu de premieră: vineri, 9 iulie de la ora 19:00 și sâmbătă, 10 iulie, de la ora 10:00 în Orășelul Copiilor, fiind și primul spectacol creat special pentru a se juca în aer liber la Trupa Arcadia. Cu această ocazie, se redeschide și amfiteatrul din Orășelul Copiilor pentru organizatorii de evenimente culturale și pentru public.

La conferință vor fi prezenți din echipa de creație: regizoarea Selma Dragoș, coregrafa Smaranda Găbudeanu, scenografii Răzvan Chendrean și Oana Cernea și distribuția spectacolului, formată din: Florian Silaghi, Zentania Lupșe, Alexandru Pop, Andrei Fazecaș, Armanca Serac și Igor Lungu.

 

Florina Dometi

Secretar literar

Teatrul Regina Maria

 

 

+40 747 314 263
secretariat.literar.trm@gmail.com
www.teatrulreginamaria.ro
Str. Piața Regele Ferdinand I, nr 4-6, Oradea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *