Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Președintele Toastmasters International, Richard E. Peck, în vizită de lucru la Oradea


 

Clubul Oradea Toastmasters îl va avea ca invitat, la următoarea ședință on-line, pe președintele Toastmasters International, Richard E. Peck.

Miercuri, 24 februarie, începând cu ora 19.15, clubul Oradea Toastmasters pregătește o ședință specială, pe Zoom, la care va participa Richard E. Peck, actualul președinte al Toastmasters International. Invitatul de onoare va susține un discurs despre viață și dragoste, clubul orădean fiind singurul selectat din țară care îl are ca invitat pe Richard E. Peck. Președintele Toastmasters International se află, în această perioadă dificilă, într-un tur al țările cu cluburi Toastmasters.

Ședința va avea ca temă iubirea (Iubește Viața), pentru a fi în ton cu sărbătoarea din 24 februarie, Dragobetele românesc. Organizatorii ședinței recomandă participanților la ședința online să poarte unicele ii românești, pentru a arăta oamenilor din toate colțurile Pământului frumusețea portului popular.

Pentru această ședință, evaluatorii vor fi din marea majoritate a cluburilor din România. Amfitrionul serii, Laura Trif, va prezenta tradiții și obiceiuri despre Dragobete din România pentru a-l familiariza pe invitatul special cu țara pe care o vizitează.

Deoarece președintele Toastmasters International Richard E. Peck nu știe limba română, ședința se va desfășura în întregime în limba engleză. O ședință este formată din trei părți: prima parte include discursuri pregătite, în cadrul căreia membrii își pot dezvolta abilitățile de scriere și susținere a unui discurs, în a doua parte, atât membrii, cât și invitații își pot exersa creativitatea prin discursuri improvizate, iar în ultima parte a ședinței, evaluările, participanții sunt ajutați să-și corecteze greșelile.

Clubul Oradea Toastmasters a fost premiat la conferința de district din anul 2020 de la Budapesta de două ori, pentru parcursul educațional și numărul de membri ai clubului, reușind, de asemenea, să obțină cele 10 puncte DCP (Programul Distinguished Club). Clubul Oradea Toastmasters împlinește anul acesta 8 ani de la afilierea oficială cu Toastmasters International. Încă de la începuturile clubului, acesta a ajutat sute de oameni, oferind un mediu pozitiv și prietenos, astfel încât persoanele respective să capete încredere în sine și să-și depășească frica de vorbit în public.

Cei care doresc să participe găsesc mai multe detalii, inclusiv link-ul de conectare, pe pagina de Facebook numită Oradea Toastmasters.

 

Cristina Liana PUȘCAȘ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *